Lemmikkihoito

Top 10 vinkkejä lemmikkien terveys & hyvinvointiin

Uuden vuoden alku tarkoittaa uusia alkuja, päätöslauselmia ja tavoitteita. Koska ihmiset kaikkialla tekevät tehtävälistoja auttaakseen rikastuttamaan ja parantamaan elämäänsä, näiden luetteloiden tulisi sisältää myös lemmikkimme.

# 1. Tarkista lemmikkisi ruoka

Tarkista lemmikkisi ruoka

Eriikäisten lemmikkieläinten erilaiset ravintoarvovaatimukset, joten harkitse lemmikkisi ruoan arviointia ja säädä sen mukaisesti. Esimerkiksi, jos koira on ylipainoinen, tietyt painonhallinnan lemmikkieläinten ruoka-kaavat voivat auttaa lemmikki laihtua sekä liikuntaa. Ota yhteyttä eläinlääkäriisi lemmikkisi ruoan muutoksista ja tarkista aina tarkasti lemmikkisi ruoka vs. silmäluomut.

# 2. Pysäytä kaikki pöytäliuskat

Voisimme ajatella, että me ”hoidamme” lemmikkimme, kun annamme heille ihmisen ruokaa levyiltämme, mutta me todennäköisesti teemme enemmän haittaa kuin hyvää. Tutkimus luonnollisista, terveellisistä lemmikkieläinten herkkuista, kuten wellness®-pehmeistä hyvinvointikohteista, kohtelee koiria ja saa keittiön tai mudroomin trendikkäitä pihvitäyteitä, kuten tämä keraaminen lemmikkieläinten pihvi, joka on peräisin ed ellen degeneresilta. Tee lemmikkisi hoitoon terveellistä toimintaa.

# 3. Aloita uusi toiminto

Aloita uusi toiminto

Niin monia lemmikkiystävällisiä paikkoja ja toimintaa, on helpompaa kuin koskaan sisällyttää lemmikkisi uuteen toimintaan, kuten vaellukseen tai dogaan (koiran jooga). Tutkimus on lemmikkiystävällisiä tapaamisryhmiä ideoille ja tapahtumiin alueellasi. Mitä tahansa aktiviteettia valitset, yritä tehdä se säännöllisellä aikataululla. Se on loistava tapa sitoa, päästä talosta ja hyödyntää liikunnan edut.

# 4. Hanki uusia leluja

Päivitä lemmikkisi lelun kokoelma uusia kohteita, jotka stimuloivat aivojaan tai edistävät esimerkiksi noutoa. Tutkimukset osoittavat, että henkinen stimulaatio voi todennäköisesti vähentää ikääntyvien eläinten kognitiivista heikkenemistä. Tällaiset hakupyörän koiran lelut tai tämä amfibioinen hauska lelu ovat erinomainen tapa saada koirasi liikkua. Kissat, tämä whisker kaupunki catnip cyclone tai whisker city pallo seurata ja hiiren swatter kissa lelu ovat myös suuria vaihtoehtoja.

# 5. Opeta uusi temppu

Opeta uusi temppu

Samanlaisia ​​leluja, opetus lemmikkejä uusi temppu voi myös olla kannustava. Rekisteröidy lemmikkikursseille, kuten petsmartin temppuharjoitteluun, jossa koirat voivat oppia hauskoja ja leikkimielisiä temppuja, kuten ryömistä, jousen ottamista, korkeaa fivingta ja rullaamista. Lisäksi niille, jotka haluavat liittyä yhteisymmärrykseen koirillaan, petsmartin koirahoidon valmennus valmistaa lemmikkieläinten vanhempia ja heidän koiriaan hoitokokeiden arviointiin, jota hoitaa kolmannet osapuolet, jotka ovat sitoutuneet rekisteröimaan lemmikkieläimiä. Kun virallisesti rekisteröity, hoitokoira ja lemmikkieläin vanhempi voivat työskennellä yhdessä antamaan takaisin yhteisössä antamalla emotionaalista tukea sairaaloissa, kouluissa, yhteisökeskuksissa ja muissa paikallisissa ohjelmissa.

# 6. Tee päivämäärä

Saa sosiaalista uutta vuotta! Harkitse lemmikkieläinten pelipäivän asettamista läheisen puiston ystävän ja lemmikin kanssa. Doggie-päiväleiri on erinomainen tapa seurustella lemmikkejä ja tavata uusia lemmikkisi vanhempia. Arvioi koiran halukkuus sekoittaa muiden koirien kanssa ennen kuin aloitat leikkihetken. Jos koirasi suvaitsee muista koirista, hänellä on hyvät muisto-kyvyt ja hän keskittyy sinuun, kun otat sinut kiinni, sinä ja sinun pentusi ovat todennäköisesti valmiita sosiaalisiin tilanteisiin.

# 7. Suojele lemmikkisi

Suojele lemmikkisi

On suositeltavaa harrastaa lemmikin ammattimaisesti neljästä kuuteen viikkoon. Istuinten välityksellä voit käyttää kotona hoidettavia työkaluja, kuten kissa- tai koirakohtaista hammasharjaa ja erikoisesti muotoiltua hammastahnaa, mukava kumiharja, joka auttaa irrottamaan ja virkistävät ihoa ja päällystä, korvanpuhdistinta ja puuvillapalloja puhdistaen hellävaraisesti korvat ja pyyhkeet puhdistumaan kasvojen, suun ja silmien ympärillä.

# 8. Tarkista rokotukset

Varmista, että lemmikkisi on ajan tasalla rokotuksista. Monet sairaudet voidaan estää rokotusten avulla, mukaan lukien koiran influenssa, leptospiroosi (joka voidaan välittää ihmisille) ja lyme. Ehkäisyn kustannukset ovat paljon pienemmät kuin hoitokustannukset, ja ne auttavat pitämään lemmikit terveenä ja taudista vapaina.

# 9. Estää loisia

Estää loisia

Auttaa suojelemaan lemmikkejä ja ihmisiä kirppuja, punkkeja ja suoliston matoja, jotka voivat aiheuttaa vakavia sairauksia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja. Petsmart tarjoaa monia tehokkaita ja turvallisia tuotteita, joista valita; kuitenkin ei aina ole all-in-one ainoa tuote, joka on tehokas heartworm tauti, kirput, punkit sekä suoliston loiset. Lemmikkieläinten vanhempien on aina keskusteltava eläinlääkärin kanssa, jotta he voivat oppia tavallisimmat loisinsansa paikallisissa tuotteissaan ja turvallisten tuotteiden yhdistelmistä, joita heille annetaan lemmikille. Esimerkkejä harkittavista tuotteista ovat zodiac® kirppu & rasti koiran kaulus tai erilainen kirppu & rasti hoito kissa kaulus ja zodiac® kirppu & rasti shampoo koirille ja kissoille.

# 10. Tee 2018 stressitöntä

Lihan elämässä tapahtuvan stressin poistaminen tai vähentäminen voi olla tärkeä painopiste parantamaan terveyttä ja hyvinvointia. On monia rauhoittavia tuotteita, jotka vähentävät stressiä ja auttavat lemmikkieläimiä selviytymään tavanomaisista ja ei-rutiinitehtävistä. Petsmart tarjoaa useita rauhoittavia ratkaisuja, kuten thundershirt, joka rauhoittaa koiria yhtäpitävällä paineella kehoaan kuin rauhoittava halaus; kaulukset ja diffuusorit, jotka vapauttavat feromoneja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä naaraspuoliset koirat vapauttavat uusien pentujen hoidossa; sekä liehittää zeniä ja muita pureskeleita luonnollisilla lisäaineilla, jotka tuovat rauhoittavia vaikutuksia.