Lemmikkihoito

6 terveydellistä hyötyä omistaa lemmikki

Kaikki rakastavat lemmikkejä, vaikka he eivät omista itseään. Koiran heiluttama häntä on kuitenkin taattua tekemään täydet muukalaiset hymyilemään, ja harvat ihmiset voivat vastustaa kiihkeästi houkutella leikatun kissanpennun kanssa. Lemmikkieläimet tunnetaan tarjoamasta ehdottoman rakkautensa omistajilleen, mutta ne voivat myös parantaa henkilön terveyttä. Tässä on kuusi terveydellistä hyötyä omistamalla lemmikki.

Lisääntynyt liikunta

Lemmikkieläinten omistaminen voi pakottaa henkilön pääsemään enemmän liikuntaa. Koirat ovat yleisimpiä esimerkkejä tästä ilmiöstä, koska koiria on seurattava. Koiran käyttäminen kävelylle on helppo ja nautinnollinen tapa saada enemmän liikuntaa. Itse asiassa jotkut ihmiset, jotka auttavat äärimmäisen liikalihavia kärsiville, suosittelevat, että heidän potilaansa saavat koiran. Koiran hoito pakottaa liikalihavia ja saada vähintään 10 minuutin harjoittelua kahdesti päivässä. Suurien eläinten, kuten hevosten hoito vaatii myös enemmän tai vähemmän henkilöä harjoittamaan.

Lisääntynyt liikunta

Koirat pakottavat omistajat saamaan liikuntaa enemmän kuin miltei mistä tahansa muusta lemmikistä, mutta jopa vähäiset huoltoliikkeet voivat tehdä hyvää työtä saadakseen omistajansa sohvalta. Leikkisä kissat voivat saada henkilön liikuttavan useista syistä. Henkilö voi nousta leikkiin kissan ystävänsä kanssa, tai valitettava kaksinpelaaja voi sekoittua huoneen ympärille yrittämällä korrata neljän jalkapallon turkinpallon ennen kuin se kolkuttaa jotain muuta hyllyltä. Jokainen, joka on kääntänyt selkänsä erityisen energiselle kissalle, tietää, että ”uteliaisuus tappoi kissa” on paljon totuutta siihen.

Reptilian ja lintujen paeta taiteilijat voivat myös saada henkilön liikkua. Tulee kotiin ja löytää terrarium tyhjäksi on painajainen henkilö, joka omistaa lisko tai käärme suurelta osin, koska eläin voisi piiloutua missään missään. Kääntämällä taloa ylösalaisin säännöllisesti etsimällä matelijoita voi olla yllättävä määrä liikuntaa. Yrittäessään saada salamannopea lisko tai toistuvasti irrottaa itsepäinen käärme verhotangosta voi saada henkilön sydän ylitöitä.

Linnut eivät ole erinomaisia ​​naamiointi taiteilijoita, jotka matelijat ovat ja ovat vähemmän luonnollisesti taipuvaisia ​​jäljittelemään Houdini. Käärmeet ovat loppujen lopuksi tunnettuja siitä, että ne voivat puristaa tyhjissä tiloissa, ja mikä tahansa tarantulijan omistaja tietää, että terrarium pysyy kiinni, elleivät he halua herättää keskellä yötä massiivinen hämähäkki yrittää käyttää hengitystäan pitää lämpimänä. Linnut ovat kuitenkin yleensä älykkäämpiä kuin heidän matelija- tai pikkukoristeensa. Linnut voivat oppia avaamaan häkkiä. Vaikka he eivät pysty piiloutumaan pelkkään silmiin kuin käärme, yritetään saada kiinni lintu on rohkeutta. Useimmat lapset yrittävät ryöstää ryömiä ainakin kerran. Mieti, kuinka hyvin yritys yritti, ja tietää, että aikuisten yritykset harvoin parantavat. Nyt kuvitella, kuinka paljon harjoitusta vaadittaisiin pakottamaan itsepäinen ara takaisin sen häkissä.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Koirien eläinten tiedetään auttavan ahdistuneisuuden, masennuksen, PTSD: n ja muiden mielenterveyshäiriöiden hoidossa oireita. Monet ihmiset, jotka ovat pitkään sairaalahoidossa, havaitsevat, että heidän mielialansa paranee hoidon jälkeen. Itse asiassa eläimen pettingin on osoitettu lisäävän ”hyvän olon” hormonin oksitosiinin tasoa ja vähentämällä stressihormonin kortizolin tuotantoa.

Ehkä kaikkein näkyvimpiä esimerkkejä lemmikkeistä, jotka auttavat mielenterveysongelmia, ovat PTSD-palvelukoira. Nämä eläimet ovat heidän omistajansa mukana kaikkialla, ja ne ovat yleisesti vastaavia sotilaslääkäreiden kanssa, jotka kärsivät taisteluun liittyvästä PTSD: stä. Satoja tarinoita siitä, miten PTSD-koirat ovat pelastaneet itsemurha-veteraanien elämää. Järjestöt ovat alkaneet koko maassa käsitellä käsittelemättömän PTSD: n epidemiaa, kuten K9: n For Warriors -tapahtumaa, joka kouluttaa koiria, jotka on pelastettu tapaturmavakuutuksista palvelemaan veteraanien PTSD-palveluketjuina.

Ihmissuhteet

Ihmissuhteet

Muutamat asiat taataan aloittavan keskustelun enemmän kuin söpö eläin. Jokainen, joka on koskaan yrittänyt kulkea kadulla kultaisella noutajalla tai jätti ystävällisen kissanpennun talon puolueen aikana, tietää, että kaikki ja heidän äitinsä haluavat lemmikkiä koiraa pitämään kissan. Ihmiset yleensä ovat pakkomielteisiä muiden ihmisten seuralaiseläinten kanssa. Monet ihmiset istuvat ja katsovat kuvia kaverin pentusta pidempään kuin kuvat ystävän lapsen. Lemmikkien omistaminen hyödyttää sitä ylivoimaisesti tavallista halua olla lähellä söpöä eläintä. Lemmikkieläimet ovat keskustelun aloittaja, helppo tapa liittyä muihin lemmikkieläinten omistajiin ja taatusti antavat omistajilleen muutamia hauskoja tarinoita, jotka kerrotaan hämmästyttävän hiljaisuuden aikana työhön cocktaileja. Ulkopuolella lemmikin kanssa kaikki, mutta takaa, että lemmikin omistajaa ympäröivät ihmiset, jotka haluavat keskustella. Vanhoja neuvoja on tosiaankin totuus, joka kertoo varmimman tavan tavata ihmisiä uudessa kaupungissa on saada koira.

Pienempi sydäntaudin riski

Pienempi sydäntaudin riski

American Heart Associationin mukaan lemmikkieläinten omistaminen voi pienentää henkilön sydänsairauden riskiä. Lemmikit lisäävät henkilön päivittäistä liikuntaa, varsinkin jos henkilö omistaa koiran. Toverueläin auttaa myös ihmisiä käsittelemään stressiä ja voi auttaa henkilöä pitämään verenpaineensa terveellä tasolla. Lemmikkieläimet liittyvät myös alempaan kolesterolitasoon, mikä auttaa vähentämään sydänsairauden todennäköisyyttä.

Sydänsairaus on yksi Länsi-maailman johtavista kuolemansyistä. Sydänsairauden riskin väheneminen nähdään joskus keskenään vaihdellen pitkään, ja ihmiset, jotka käyttävät niitä keskenään vaihdettavasti, eivät ole täysin vääriä. Sydänkohtauksen pienempi todennäköisyys korreloi usein pidempään elinikään, mutta terve sydän ei takaa pitkää elämää. Se sanoi, että niiden pienemmät sydänsairaudet voivat olla yksi syy siihen, että lemmikkien omistajien tiedetään elävän pidempään kuin ihmisillä, joilla ei ole lemmikkejä.

Vähemmän allergioita lapsilla

Vuosikymmenien ajan ihmiset uskoivat, että lasten altistaminen lemmikkieläinten hilseilemään ja turkiksi kasvattaisi todennäköisyyttä, että nämä lapset tulevat allergikoiksi lemmikkieläimille. Päinvastoin on totta. Tutkimukset osoittavat, että lapset, jotka asuvat talossa, joka sisältää kissan tai koiran ensimmäisen elinvuoden aikana, ovat vähemmän todennäköisesti kehittäneet lemmikkieläinten allergioita. On luonnollisesti kysymyksiä ja haasteita, jotka tulevat olemaan sekä lemmikki ja tarvitseva lapsi talossa, mutta pelko allergioista ei ole syytä potkia koira ulos talosta, kunnes vauva kasvaa.

Kivunlievitys ja parempi luun tiheys

Tieteessä, joka kuulostaa fantasio-romaanilta, lemmikit voivat auttaa ihmistä löytämään helpotusta kroonisesta kipuudesta. Eläinten ravitsemus vähentää henkilön stressihormonien tasoja ja auttaa heitä rentoutumaan. Tämä rentoutuminen yksin voi auttaa ihmistä saamaan jonkin verran helpotusta kroonisesta kipuudesta, kun lihakset pysähtyvät kipeästi nivelten tai kun henkilö kykenee rentoutumaan tarpeeksi nukkumaan.

Lähes jokainen lemmikki voi auttaa henkilöä rentoutumaan, mutta kissat vievät kotiin palkinnon kivunlievitysmahdollisuuksista. Kun kissat puristuvat, ne tuottavat värähtelyjä, joiden aallonpituus on 20 – 140 Hz ja joiden tiedetään olevan useita terveysvaikutuksia. Kissan ruskeat voivat pienentää kipua, auttaa ihmistä hengittämään ja jopa lisätä henkilön luun tiheyttä. Nämä pörröiset pikku parantajat kiihdyttävät myös haavan paranemisprosessia, joten onnellisten kissojen omistajat yleensä paranevat nopeammin.

On monia terveysvaikutuksia, jotka tulevat omistamalla lemmikkieläinten, mutta ei missään tapauksessa pitäisi lemmikki ostaa tai hoitaa kuin lääkkeiden muoto. Lemmikki on vakava sitoumus, ja päätös hoitaa perheen neljänlaisen ystävän lisääminen on harkittava tarkkaan. Jos henkilö on varma, että he ovat valmiita asettamaan aikaa ja energiaa kuljettamaan eläimelle, he eivät kuitenkaan saa vain joitain terveydellisiä etuja, vaan saavat sellaisen ehdottoman rakkauden, jota useimmat ihmiset vain unelmoivat löytää.